Открийте света на аудиокнигите

Слушайте аудиокниги, когато сте в движение или докато си почивате. Избирайте от над 500 000 истории, пробвайте 7 дни безплатно и слушайте и четете неограничено. Можете да прекратите по всяко време.


Пробвайте Storytel

Славея

880 Отзива

4.9

Дължина
18ч. 57мин.
Език
Български
Format
Категория

Романи

Славея

880 Отзива

4.9

Дължина
18ч. 57мин.
Език
Български
Format
Категория

Романи

Другите харесаха също...

Слушайте и четете

Открийте безкрайна вселена от истории

  • Слушайте и четете неограничено
  • Над 500 000 заглавия
  • Ексклузивни и Storytel Original заглавия
  • 7 дни безплатен тестов период, след това 14,99 лв./месец
  • Можете да прекратите лесно по всяко време
Пробвайте Storytel
BG - Details page - Device banner - 894x1036
Cover for Славея
Cover for Славея

Оценки и отзиви

Подбрани отзиви

4.9

Обща оценка, базирана на 880 отзива

Другите описват тази книга като

  • Тъжно

  • Невероятно

  • Страхотно

Свалете приложението, за да добавите отзив и да се включите в разговора.

Най-популярни отзиви

10 от общо 880

  • Andrian

    23.03.2022 г.

    Невероятно
    Тъжно
    Вълнуващо
    Информативно

    🗣️ Последните 20 страници на книгата прекарах с премрежени очи. За Изабел и Виан. И в чудене... какво по-различно клише от 'разтърсваща', 'вдъхновяваща', 'уникална', 'измъчена' или 'потресаваща' история да избера. И не мога. А съм сигурен, че някъде там, в друго измерение има много подходяща дума за това. Просто нашето съзнание не е стигнало още до там. Стоя и си мисля, след последните страници на книгата, какви са били тези хора, какви са били тези момичета и как са функционирали невронните им мрежи, за да направят това, което е описано в книгата. Още по-втрещяващото е, че това не са хора от епохата на Колумб, за да махнем с ръка и да кажем: 'Е, история, така е!'. Според мои бегли изчисления, едното момиче е набор на баба ми... на баба ми. Само две поколения назад.

  • Nelina

    6.02.2021 г.

    Мило

    Невероятна история, това не е просто поредната книга за война и любов, това е разказ за жените по време на война, за силата и надеждата. Прекрасният прочит я прави още по-истинска и внушителна. Силно препоръчвам!

  • Nicole

    10.02.2021 г.

    Тъжно
    Хубаво

    Страхотен роман! Българската корица е толкова, толкова заблуждаваща... с нищо не те подготвя за онова, което се крие сред страниците й.

  • Надежда

    27.01.2021 г.

    Непредвидимо
    Тъжно
    Романтично
    Интригуващо
    Хубаво
    Вълнуващо
    Информативно
    Умно

    Ако се чудите, дали си заслужава книгата, да, заслужава си. Невероятен разказ, на моменти разплакващ. ВСВ не е само война на политики и идеологии, и на човешки съдби, на правилния избор между правдата, добрата и на своя живот и този на близките ти...

  • Schnee

    20.03.2021 г.

    Страхотно
    Тъжно

    Невероятна книга. Държи те за гърлото в по-голямата част от времето си и разкрива тъмни и в същото време удивителни моменти от историята, потопява ни в живота на две жени, оцеляли въпреки всичко. Препоръчвам горещо ❤️ прекрасен разказ, силен край!

  • Izabel

    5.02.2021 г.

    Тъжно

    Незнам какво друго да кажа, освен че тива е най-добрата книга която съм слушала до този момент, възхищавам се на авторката и съм много благодарна, че имах честа да я изслушам и да разбера тази толкова прекрасна и в същото време толкова тъжна история. Плаках като малко дете докато я слушах. Благодаря.

  • Даря

    27.01.2021 г.

    Страхотно
    Тъжно
    Вълнуващо

    Страхотна книга и страхотен прочит!

  • Кристина

    25.01.2021 г.

    Мило

    Интересна книга. Изслушах я на един дъх. Невероятна история:)

  • Силвия

    8.04.2021 г.

    Грабна ме още с първите думи:"В любовта откриваме какви искаме да бъдем, във войната разбираме какви сме наистина".Обичам, когато авторът умее да разказва цветно, емоционално и има какво да каже, с какво да докосне. Персонажите са толкова колоритно различни и все пак с общ фон. Затварям приложението и думите още подскачат в главата ми. Човешка история в нечовешко време.Добре, че не се подведох по външния вид на книгата. Повече подхожда на някое романтично, лековато романче.Прочетена е перфектно. Изключително подходящ тембър с вложена емоция. Толкова завладяващо, че на някой места си представях как се стичат сълзи по бузите й докато озвучава. Благодаря Ви!

  • Десислава

    13.07.2021 г.

    Невероятно
    Страхотно
    Тъжно
    Страшно

    Страхотна книга с прекрасен прочит...Тежка и трудна съдба пресъздадена по невероятен начин..Благодаря Ви