Вова, Володя, Владимир Путин

181 Отзива

3.9

Дължина
27ч. 43мин.
Език
Български
Format
Категория

Биографии

Вова, Володя, Владимир Путин

181 Отзива

3.9

Дължина
27ч. 43мин.
Език
Български
Format
Категория

Биографии

Другите харесаха също...

Слушайте и четете

Открийте безкрайна вселена от истории

  • Слушайте и четете неограничено
  • Над 500 000 заглавия
  • Ексклузивни и Storytel Original заглавия
  • 7 дни безплатен тестов период, след това 14,99 лв./месец
  • Можете да прекратите лесно по всяко време
Пробвайте Storytel
BG - Details page - Device banner - 894x1036
Cover for Вова, Володя, Владимир Путин
Cover for Вова, Володя, Владимир Путин

Оценки и отзиви

Подбрани отзиви

3.9

Обща оценка, базирана на 181 отзива

Другите описват тази книга като

  • Информативно

  • Интригуващо

  • Невероятно

Свалете приложението, за да добавите отзив и да се включите в разговора.

Най-популярни отзиви

10 от общо 181

  • Stelian

    4.12.2022 г.

    Интригуващо

    Увлекателна документалистика за събитията довели до "възцаряването" на самоповярвалият си, че е император, а всъщност виждаме, че е докопал се до властта почти по абсолютна случайност най-обикновен диктатор, родеещ се по бруталност, цинизъм и демагогия със Сталин, Хитлер и Мао. Достоверността на психопатичния портрет се доказва и потвърждава с всяко следващо действие на кремълския властелин, съчетал патологични комплекси на личността с псевдоисторични фантазми и налуден копнеж за собствената си роля във възстановяване на "величието" на Руско-СССР-ската империя, чрез поредния опит за разширяване на подвластните му територии, завладявани в продължение на столетия със сила от предшествениците му на деспотичния трон.Рано или късно путиновото самодържавие неизбежно ще рухне. Но по-важното е създения от него Мордор да претърпи същия крах, а не да се наследи от поредния сатрап.

  • Кирил

    3.12.2022 г.

    Книгата представя гледната точка на полска писателка. Хубаво е да прочетете и другата книга за Путин. Всеки да придобие представа сам. Все пак Полша е и е била страна срещу Русия. За себе си бих казал ,че не е подходящ момент за тази книга и бих я приобщил към медиината престрелка между запада и изтока. Изтъкват се сравнения с други лидери ,но не с всички които са извършили ужасни неща не само в Европа,но и в Индия,Конго и други страни. Така че в момента не е точното време за точно тази книга. Ако искате да си правите изводи , прочетете и руската версия. Благодарности на момчето, което я прочете.

  • Georgi

    10.12.2022 г.

    Информативно

    Почвам да я слушам, но като гледам как се ядосват комунистите реших веднага да оставя максимална оценка.

  • Кръстю

    15.12.2022 г.

    Предвидимо

    Полска журналистутка "лъжливо овчарче", юдейка по мъж, зам. гл. редактор на "Новая газета" на олигарха Борис Бевезовски, написала "слаб наръчник на нациста" срещу най-великия съвременен лидер с претенции за обективност! Естествено, олигарсите Березовски и братята Черной имат за какво да отмъщават на Путин доживот от Великобритания и ИзСраел...А след тях и децата им. Несериозно е да се гледа примитивно на фактора КГБ и глобалните процеси през II и III св. войни! За предателството на Горбачов на кораба "Горки" в Малта с Буш - ни думичка. Борис Немцов, Ана Политковска и други юдеи-реваншисти са герои в цитати. Ни дума, че Елцин "спечели" изборите с двама "експерти" от ЦРУ.В света ЦРУ спонсорира исляма, тероризма, "цветните революци" и плаща в $!Явно не знае, че столица на Казахстан е Астана, че всички спортисти са на допинг, но проби дават само от соца, че няма страна Покрайнина!Четецът е неграмотен в руския език!Евроатлантическият сатанистки ционизъм измисля историята на света!

  • Радостина

    18.12.2022 г.

    Информативно
    Страхотно
    Вдъхновяващо
    Мотивиращо

    Фактите изложени в тази книга са ми добре известни, но въпреки това ще я изслушам. Надявам се до края на книгата, главният герой да не съществува вече.

  • Aleksi

    5.12.2022 г.

    Скучно

    Много слаба, пълна с внушения

  • Милен

    30.12.2022 г.

    Скучно

    Изключително скучна и субективно написана история. Всичките изказвания и внушения са идентични като едновремешните книги подвластни на идеологията - преди на комунизма,сега на омразата. Защо никой не напише подобна книга за всичките онези американски президенти,които унищожиха цели държави и етноси!

  • stoyan

    25.11.2022 г.

    Забавно

    Защо не е в раздел научна фантастика, само това не разбирам.

  • Христо

    6.02.2023 г.

    Книгата я прочетох щом излезе на български, някъде 2019 края. Книгата е страхотна и много увлекателна. Тя разказва за живота на един много дребен човечец, който се превръща в огромно зло за Русия и целия свят. Лесно могат да се проверят източниците на информация. Тежък удар за русофилите. Извинявайте, но вашият идол е изключително зъл и безчувствен подчовек!

  • Александър

    5.12.2022 г.

    Невероятно

    Хм, 🤔 любопитна книга найстина. За доста неща и сами се досещаме ,но размера на безкруполността и корупцията може да шашне човек. Страхотен прочит.